Комплексна послуга для внутрішньо переміщених осіб знову доступна в Дії

18 травня 2022

Наша команда внесла необхідні технічні зміни згідно з постановою Кабміну, і послуга знову стала активною та ще зручнішою для ВПО.
Подати заявку на отримання довідки ВПО та виплат можуть українці, місце реєстрації яких наразі перебуває під окупацією або де ведуться бойові дії.
Якщо ви оформили довідку та допомогу ВПО раніше, але ще не отримали виплату, не хвилюйтеся — Мінсоцполітики працює над тим, щоб гроші отримали всі, хто подав заяву та відповідає умовам. Термін їх зарахування залежить від того, коли Ощадбанк за поданням Мінсоцполітики перерахує кошти у ваш банк. Нагадаємо, що Дія є тільки технічним адміністратором послуги.
Послугу реалізує Мінцифра спільно з Міністерство соціальної політики України за підтримки проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні (Проєкт підтримки Дія)», що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції, та Програма EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фонд Східна Європа.