Цифровізуємо регіони навіть під час війни

24 жовтня 2022

Цифрова трансформація України — справа кожного. Відтепер будемо ділитися результатами діджиталізації в різних куточках нашої держави. Нижче добірка крутих новин з різних регіонів.

 Дніпропетровщина
В області 16 ЦНАПів отримали нові комп'ютери від міжнародних донорів. Їх розмістять у куточках самообслуговування відвідувачів. Також усі ЦНАПи та їхні філії укомплектовані аптечками. Це дозволить адміністраторам надати першу домедичну допомогу.

 Одещина
У регіоні визнали пріоритетним розвиток е-сервісів у навчальних закладах. Наприклад, під час вступної кампанії 67% закладів вищої освіти приймали документи від абітурієнтів за допомогою шерингу копій у Дії. І це лише початок!

 Черкащина
Обласний центр здійснив оснащення 100% комунальних тролейбусів валідаторами для безготівкового перевезення пасажирів. Загальна сума інвестицій — 40 млн грн. Також мешканців навчать користуватися валідаторами.

 Тернопільщина
У Тернополі відбувся BraveTe Business Forum за участі представників бізнесу із західних та центральних областей України. До форуму долучилося близько 170 учасників. Основні теми події: релокація талантів, бізнесу та ринку HoReCa упродовж війни.

Змінюємо державу разом!