Національна програма "Future Perfect" для онлайн вивчення англійської мови

27 листопада 2023

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки України представили національну програму "Future Perfect", ініційовану Президентом України. Програма реалізується в співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики та за підтримки проєкту "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS" USAID / UK Aid та Фонду Східна Європа.

Програма включає законопроєкт №9432 щодо застосування англійської мови в Україні та надає продукти та сервіси для вивчення англійської. Серед перших інструментів - онлайн-платформа Empower Кембриджського університету, яка доступна для усіх українських університетів, та платформа Promova для вивчення іноземних мов.
Посилання на платформу Promova

Empower пропонує навчальні курси для дорослих та старших підлітків, зокрема Cambridge Empower від A1 до C1. Платформа доступна для українських університетів та мовних провайдерів безкоштовно.

Promova дозволяє вивчати англійську мову через застосунок та вебверсію, забезпечуючи українцям безкоштовний Premium-доступ до чотирьох курсів англійської. У межах Future Perfect, Promova надає безкоштовний Premium-доступ на три роки до курсів не лише англійської, а й інших мов.

Для викладачів та вчителів Cambridge English Power пропонує гнучку
методологію роботи в класі: вона акцентує на практичних навичках та потребує
активного залучення студентів. Приєднатися до платформи Empower можна за
посиланням: https://nmc-vfpo.com/kembridzhskyj-kurs-anglijskoyi-movyempower/.  Приєднання здійснюється в індивідуальному порядку після реєстрації
за посиланням вище. Додаткова інформація щодо подальших дій для
приєднання для платформи надійде представнику університету чи мовного
провайдера на електронну пошту.

Мовна програма Future Perfect спрямована на розширення застосування англійської мови в різних галузях суспільного життя та стимулювання її вивчення серед освітян, держслужбовців, підприємців та громадян. Усі деталі та інструменти доступні на веб-сторінці програми: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect. Для подальших питань чи технічних проблем, вказано електронну адресу: futureperfect@e.gov.ua.